Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου, 2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Εμφάνιση όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Κοινωνία
  • Δικαιοσύνη
  • Συνεντεύξεις
  • Κόσμος
  • Media
  • Αθλητισμός
VickyPedia
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Κοινωνία
  • Δικαιοσύνη
  • Συνεντεύξεις
  • Κόσμος
  • Media
  • Αθλητισμός
Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου, 2026
VickyPedia
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Εμφάνιση όλων των αποτελεσμάτων

Β. Πολύζου στον Flash: «Η ζωή μας εξαρτάται από την ψήφο μας – Μητσοτάκης και Καραμανλής υπεύθυνοι για το έγκλημα των Τεμπών» (audio)

2 έτη πριν
Πολιτική
Β. Πολύζου στον Flash: «Η ζωή μας εξαρτάται από την ψήφο μας – Μητσοτάκης και Καραμανλής υπεύθυνοι για το έγκλημα των Τεμπών» (audio)
Share on FacebookShare on Twitter

Στην εκπομπή “Έπεσε Σύρμα” στον Flash 99,4 με τον Δημήτρη Συρμάτση, η Βασιλική Πολύζου, υποψήφια ευρωβουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας.

Η Βασιλική Πολύζου άσκησε δριμεία κριτική τόσο για την υπάρχουσα κατάσταση στο ΕΣΥ, όσο και για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, τονίζοντας πως «η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αδιαφορεί για όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας».

Παράλληλα, μίλησε για την αναγκαιότητα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία της 9ης Ιουνίου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «εξαρτάται η ζωή μας, το μέλλον μας από τη ψήφο».

«Για άλλη μια φορά κοροϊδεύουν τον κόσμο»

Η Βασιλική Πολύζου αναφέρθηκε στο κεντρικό σύνθημα του κόμματος «Θέλουμε Ζωή και στην Ευρωβουλή», τονίζοντας πως «η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Πλεύση Ελευθερίας και εγώ προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια, μέσω και της δημοσιογραφίας, ήμουν η φωνή της κοινωνίας, όπως ονομαζόταν και η εκπομπή που είχα, με την οποία εκπροσωπούσα όλους τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους, που μας έλεγαν τα προβλήματά τους και εγώ από την πλευρά μου τα μετέφερα στους πολιτικούς και έθετα τα ερωτήματα. Τώρα θα έχω τη δυνατότητα εκεί που παίρνονται αποφάσεις να είμαι και εγώ παρούσα για να είμαι η φωνή της κοινωνίας, διότι επιβάλλεται σε μια εποχή που βλέπουμε ότι η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αδιαφορεί για όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας».

Όπως τόνισε, «είναι το ΕΣΥ όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ασχολείται και παρεμβαίνει μια ανεξάρτητη αρχή και βγάζει απόφαση κατά των αναισθησιολόγων ότι είναι παράνομη η διαμαρτυρία που κάνουν, γιατί δεν αντέχουν να δουλεύουν 15 ώρες; Είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά στην εποχή του 2024; Είναι δυνατόν να μη γίνονται προσλήψεις; Ο Άδωνις Γεωργιάδης να επικαλείται συνεχώς ότι δεν υπάρχουν γιατροί αλλά ξαφνικά βρέθηκαν γιατροί για να χειρουργούν το απόγευμα επί πληρωμής; Για άλλη μια φορά κοροϊδεύουν τον κόσμο».

«Έχουμε ένα όπλο στα χέρια μας, την ψήφο»

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον των πολιτών ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της Κυριακής, υπογράμμισε πως, «εμείς με το που κατεβήκαμε από το αεροπλάνο στη Θεσσαλονίκη, ήρθε ένα νέο ζευγάρι που είναι εδώ και χρόνια στην ανεργία και για να βιοποριστούν έβγαλαν κάποια προϊόντα κατεψυγμένα για να μπορέσουν να τα δειγματίσουν διότι δεν ξέρουν πως να ζήσουν. Η κυβέρνηση δεν τους στηρίζει και ζήτησαν από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου αν μπορεί να κάνει κάτι για να υπάρχουν κίνητρα στα νέα παιδιά να παντρευτούν, να κάνουν παιδιά και για να μη γίνουν μετανάστες σε μια άλλη χώρα. Υπάρχει αδιαφορία από την πολιτεία. Εμείς ζητάμε να γίνει καλύτερη η ζωή μας για να μη γίνουμε μετανάστες. Κανείς δε θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει τους πολίτες να πιστέψουν ότι δεν αλλάζει κάτι σε αυτή τη χώρα. Αλλάζει όμως. Έχουμε ένα όπλο στα χέρια μας, την ψήφο. Πρέπει να ψηφίσουμε όλοι. Εγώ καλώ το 50% που απέχουν να πάνε να ψηφίσουν και αν δεν αλλάξει κάτι ειλικρινά θα παραιτηθώ εγώ προσωπικά. Θα αλλάξουν τα πάντα».

«Η αποτυχία μιας κυβέρνησης είναι να απογοητεύει τους πολίτες, τους νέους ανθρώπους να φύγουν από τον τόπο τους και να πάνε σε μια άλλη χώρα. Έχουμε κορυφαίους επιστήμονες, νέους φοιτητές που θέλουν να μείνουν στη χώρα μας», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Η κυβέρνηση κινείται στη λογική του πάμε και ό,τι βγει»

Σχετικά με την άποψη ότι πολύς κόσμος θα ψηφίσει την Πλεύση Ελευθερίας, λόγω της διαχείρισης του ζητήματος της τραγωδίας των Τεμπών, η κ. Πολύζου υποστήριξε πως, «δεν είναι τραγωδία των Τεμπών. Είναι έγκλημα. Είναι ένα έγκλημα που υπεύθυνοι για αυτό είναι η κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο κ. Καραμανλής. Είχαν πάρει τρία εξώδικα από τον πρόεδρο, τον κ. Γεννηδούνια, που έλεγαν ότι θα έρθει το δυστύχημα. Δεν πήραν μέτρα. Άρα σημαίνει κάτι. Πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες που έχουν. Σε θέσεις εξουσίας δε γίνεται να είσαι και να αδιαφορείς για τους πολίτες. Ο κ. Παπαθανάσης, ο κ. Μητσοτάκης, ο κ. Καραμανλής που γνώριζαν και τι έκαναν; Για να μπαζώσουν το σημείο από το Ταμείο Ανάκαμψης έδωσαν εκατομμύρια. Κατέστρεψαν τα στοιχεία. Είναι γεγονός. Δεν μπορείς κ. Μητσοτάκη να βγαίνεις την επόμενη μέρα να κουνάς το δάχτυλο και να λες ότι είναι ανθρώπινο λάθος. Είσαι πραγματογνώμονας; Ποτέ πρόλαβες να εξετάσεις τον τόπο του εγκλήματος; Αντιλαμβάνεται κανείς ότι υπάρχει συγκάλυψη. Κινδυνεύει το κράτος δικαίου με ψήφισμα από το Ευρωκοινοβούλιο. Δεν γίνεται η κ. Καρυστιανού να αναζητά δικαιοσύνη στο Ευρωκοινοβούλιο και να λέει εδώ η Εισαγγελέας να ζητήσει βοήθεια από την Εκκλησία. Είναι δυνατόν; Σε ποια χώρα συμβαίνουν αυτά; Συμβαίνουν διότι η κυβέρνηση κινείται στη λογική του πάμε και ό,τι βγει».

Σύμφωνα με την υποψήφια ευρωβουλευτή, «πρέπει όλοι να αντιληφθούμε την κοροϊδία. Κάτι πρέπει να γίνει χθες. Προσκαλώ όλους τους Έλληνες πολίτες να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στις 9 Ιουνίου. Εξαρτάται η ζωή μας, το μέλλον μας από τη ψήφο».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής

Πηγή: theopinion.gr

Ετικέτες: topΒασιλική ΠολύζουΕυρωεκλογέςΚαραμανλήςΜητσοτάκηςΠλέυση ΕλευθερίαςΤέμπη
Προηγούμενη Ανάρτηση

Συγνώμη Μπάιντεν σε Ζελένσκι για τις καθυστερήσεις στην αμερικανική βοήθεια

Επόμενη Ανάρτηση

Nέες δημοσκοπήσεις: Τα ποσοστά των κομμάτων και το «θρίλερ» στη ζώνη του 3%

Σχετικές Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες – Στο επίκεντρο το κόστος παραγωγής

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες – Στο επίκεντρο το κόστος παραγωγής

1 εβδομάδα πριν

Ολοκληρώθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου οι διευρυμένες συνομιλίες του πρωθυπουργού με εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου από όλη τη χώρα, στο πλαίσιο...

Χρήστος Καπετάνος προς Βασίλη Κικίλια: “Να αναγνωριστεί η υπηρεσία των πληρωμάτων στα σκάφη αναψυχής, για να αρθεί μία χρόνια αδικία”

Χρήστος Καπετάνος προς Βασίλη Κικίλια: “Να αναγνωριστεί η υπηρεσία των πληρωμάτων στα σκάφη αναψυχής, για να αρθεί μία χρόνια αδικία”

2 εβδομάδες πριν

Άλλος ένας βουλευτής διαπίστωσε την αδικία που υφίστανται τα πληρώματα των ιδιωτικών σκαφών αναψυχής. Πρόκειται για τον Χρήστο Καπετάνο, της...

Βγήκε μπροστά από… ανάγκη ο Κωστής Χατζηδάκης και αγνόησε το… λεκτικό ξύλο

Βγήκε μπροστά από… ανάγκη ο Κωστής Χατζηδάκης και αγνόησε το… λεκτικό ξύλο

3 εβδομάδες πριν

Δέχθηκε πολλά πυρά ο Κωστής Χατζηδάκης, για την ενέργειά του να βγει μπροστά για τα χρήματα που έχουν εισπράξει οι...

Το κόμμα της Καρυστιανού, η 28η Φεβρουαρίου και ο κίνδυνος να Διχάσει αντί να Ενώσει

Το κόμμα της Καρυστιανού, η 28η Φεβρουαρίου και ο κίνδυνος να Διχάσει αντί να Ενώσει

3 εβδομάδες πριν

Άνοιξε νέα συζήτηση για το κόμμα -ή, κίνημα όπως η ίδια αρέσκεται να το ονομάζει-, που ετοιμάζεται να ιδρύσει η...

Ροή Ειδήσεων

Ουκρανία: Σχεδόν το 60% του Κιέβου παραμένει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα

Κανονικά λειτουργούν τα σχολεία στην Αττική αύριο

Ισόβια σε 49χρονο για ληστεία στη Χανιώτη Χαλκιδικής

Ιταλία: Ξεπέρασαν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ οι ζημιές από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη Σικελία

Κακοκαιρία: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Ηλεκτρικό και Τραμ

Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του 50χρονου κοινοτάρχη

Τραγωδία στο Παράλιο Άστρος: Νεκρός ο λιμενικός που έπεσε στη θάλασσα – Πώς συνέβη το δυστύχημα

«Απόβαση» των ΗΠΑ στην Κύπρο

Τραμπ στο Νταβός: «Θέλουμε τη Γροιλανδία – Μπορείτε να πείτε ναι και θα το εκτιμήσουμε ή όχι και θα το θυμόμαστε»

Σε εξέλιξη η κακοκαιρία στην Αττική: Ποτάμια οι δρόμοι, φουσκωμένα ρέματα – Πού υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Κοινωνία
  • Δικαιοσύνη
  • Συνεντεύξεις
  • Κόσμος
  • Media
  • Αθλητισμός

© 2020 VickyPedia.gr

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Εμφάνιση όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Κοινωνία
  • Δικαιοσύνη
  • Συνεντεύξεις
  • Κόσμος
  • Media
  • Αθλητισμός

© 2020 VickyPedia.gr

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με την περιήγηση στην ιστοσελίδα συμφωνείτε στην χρησιμοποίηση τους.