Αποδεκτές έγιναν από το υπουργείο Υγείας οι δωρεές της Rolex Ελλάς ΑΕ, που αφορούν στην κάλυψη αναγκών σε εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό εξοπλισμό, με είδη που είναι άμεσα παραδοτέα.
Συγκεκριμένα προσφέρθηκαν:
– Για το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Ο Ευαγγελισμός”, ενενήντα (90) Φορεία Μεταφοράς ασθενών, καθώς επίσης και εξήντα (60) Τροχήλατες Καρέκλες μεταφοράς ασθενών.
– Για τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας σε κύρια νοσοκομεία της χώρας, τρία (3) Monitors παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών.
– Για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, επτά χιλιάδες (7.000) Χειρουργικές μπλούζες ολικής προστασίας, που θα διανεμηθούν σε όλη την χώρα για τις αυξημένες ανάγκες σε όλη την επικράτεια.
Η πρωτοβουλία της εταιρίας Rolex Ελλάς ΑΕ να στηρίξει έμπρακτα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας για το εξαιρετικό έργο που επιτελεί, εκφράζει τη δέσμευσή της να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ηρώων της καθημερινότητας, που με τα κατορθώματα και τις αξίες τους αποτελούν πρότυπο συμπεριφοράς, υπόδειγμα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης για όλους μας.
Ως μια από τις κορυφαίες ελβετικές εταιρίες, η Rolex θεωρεί χρέος της να συμβάλλει έμπρακτα και σε παγκόσμιο επίπεδο στη μάχη κατά της πανδημίας. Βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς που μάχονται ενεργά κατά του ιού Covid-19 και στηρίζουν τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.
Εξιτήριο για τον 28χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ – Δεν θυμάται το δυστύχημα ο 20χρονος τραυματίας
Εξιτήριο έλαβε ο πρώτος από τους τρεις τραυματίες οπαδούς του ΠΑΟΚ που επέβαιναν στο μοιραίο βαν, το οποίο ταξίδευε από τη Θεσσαλονίκη...




