Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Εμφάνιση όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Κοινωνία
  • Δικαιοσύνη
  • Συνεντεύξεις
  • Κόσμος
  • Media
  • Αθλητισμός
VickyPedia
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Κοινωνία
  • Δικαιοσύνη
  • Συνεντεύξεις
  • Κόσμος
  • Media
  • Αθλητισμός
Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026
VickyPedia
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Εμφάνιση όλων των αποτελεσμάτων

Υπόθεση Μαντλίν: Σοκάρουν τα λόγια του γερμανού παιδόφιλου για τη μικρή Μαντλίν

6 έτη πριν
Κόσμος
Υποθεση Μαντλίν: Nέες αποκαλύψεις για το παρελθόν του Γερμανού παιδόφιλου
Share on FacebookShare on Twitter

Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν τα λόγια που φέρεται να είχε πει πριν χρόνια ο νούμερο ένα ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν.

Σύμφωνα με την Bild, ο 43χρονος φαίνεται πως τα «είχε βάλει» με μία παρέα που είχε επισκεφτεί το μαγαζί στο οποίο ήταν υπεύθυνος και ξεκίνησαν να συζητούν για την υπόθεση «Μαντλίν».

Ειδικότερα, ο Γερμανός φέρεται να είχε μια μικρή επιχείρηση με ποτά και σνακς στην γερμανική πόλη Braunschweig από το 2012 έως και το 2014.

Η 34χρονη Lenta Johlitz, δούλευε τότε στο συγκεκριμένο μαγαζί και τονίζει στην γερμανική εφημερίδα: «Μια φορά το “έχασε” εντελώς όταν κάτσαμε με φίλους και κάναμε μια συζήτηση σχετικά με την μικρή Μαντλίν. Ήθελε να σταματήσουμε να μιλάμε γι’ αυτό. «Το παιδί είναι νεκρό τώρα κι αυτό είναι» λέει η μάρτυρας πως είπε, ενώ σύμφωνα με την ίδια, συμπλήρωσε: «Μπορείς πολύ εύκολα να εξαφανίσεις ένα πτώμα! Ακόμα και τα γουρούνια τρώνε ανθρώπινη σάρκα»!

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ανατριχιαστικές είναι και οι λεπτομέρειες ενός άλλου μάρτυρα, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Γερμανός έδινε αμέτρητα παιχνίδια και αρκουδάκια σε νεαρά παιδιά τα οποία πήγαιναν σε σχολείο που βρισκόταν μόλις κάποια μέτρα από την επιχείρησή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο 64χρονος Peter Erdmann, εργαζόμενος του σχολείου, τονίζει: «Τα παιδιά έρχονταν στο σχολείο κρατώντας λούτρινα αρκουδάκια και παιχνίδια. Τα ρωτούσε πού τα βρήκαν και μου έλεγαν πως τους τα έδινε «ο Κρίστιαν από το κιόσκι». Έδινε στα παιδιά δώρα κάθε πρωί που περνούσαν από το μαγαζί του».

«Εκείνη την περίοδο, δεν σκεφτόμουν κάτι παραπάνω. Πήγαινα στο μαγαζί του και πάντα ήταν φιλικός. Τον είχα ρωτήσει αν έδινε δώρα στα παιδιά και μου απάντησε πως είχε ένα κουτί γεμάτο παιχνίδι στο μαγαζί του. Αναγουλιάζω όταν σκέφτομαι τις πραγματικές του προθέσεις και εύχομαι να είχα αναφέρει το περιστατικό στην διεύθυνση του σχολείου», καταλήγει ο ίδιος.

Αποκαλύψεις –σοκ για το παρελθόν του δράστη

Σημειώνεται πως τα τελευταία 24ωρα, βγαίνουν συνεχώς στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες για τον φερόμενο δράστη και τις πράξεις του. Ο άνδρας αυτός προκαλούσε από παιδί προβλήματα.

Από το 1995 μέχρι το 2007 διέμενε τακτικά στο Αλγκάρβε, κάποια χρόνια το σπίτι του ήταν ανάμεσα στο Λάγκος και την Πράια ντα Λουζ, έκλεβε για να ζήσει, γενικά κινείτο ανάμεσα στη Γερμανία και την Πορτογαλία, και στις δύο χώρες η συμπεριφορά του ήταν παραβατική. Το περιοδικό der Spiegel έγραψε ότι στο ποινικό του μητρώο υπάρχουν 17 εγγραφές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, ο Γερμανός είχε εκδιωχθεί από το σπίτι στο οποίο ζούσε με τους θετούς γονείς του, εξαιτίας της προβληματικής συμπεριφοράς του.

Στο δημοσίευμα απεικονίζονται για πρώτη φορά οι άνθρωποι που τον υιοθέτησαν και πρόκειται για τους Brigitte and Fritz Brueckner. Τον πήραν στο σπίτι τους όταν ήταν ακόμη μωρό, καθώς η μητέρα του τον είχε εγκαταλείψει.

Οι θετοί του γονείς, ωστόσο, τον έστειλαν σε μια υπηρεσία για εφήβους που έδειχναν εγκληματική συμπεριφορά, όταν ο πατέρας τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο και η μητέρα δυσκολευόταν να ελέγξει τον ατίθασο χαρακτήρα του.

Γεμάτη προβλήματα η ζωή του παιδόφιλου

Πρέπει να ήταν 13 με 14 ετών όταν ο πατέρας του είχε το ατύχημα. Μέχρι τότε, εκείνος πειθαρχούσε το αγόρι, γιατί χρειαζόταν μια σθεναρή και σκληρή αντιμετώπιση. Μετά το ατύχημα όμως, δεν μπορούσε να το κάνει αυτό”, λέει ένας από αυτούς.

Και συνεχίζει: «Η Brigitte, η μητέρα, έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε όμως δεν κατάφερνε να αντιμετωπίσει και τον αδάμαστο χαρακτήρα του αγοριού και να φροντίζει τον σύζυγό της. Ο μικρός είχε ήδη μπλέξει και τότε τον έστειλαν στο κέντρο για τους εφήβους. Δυστυχώς ο σύζυγος της Brigitte είναι νεκρός πια. Η γυναίκα του όμως έκανε τα πάντα για εκείνον».

Μετά τις αποκαλύψεις για πιθανή εμπλοκή του Γερμανού στην υπόθεση με την μικρή Μαντλίν, η Daily Mail μίλησε με τους γείτονες του ζευγαριού που τον υιοθέτησε και τα όσα λένε είναι αποκαλυπτικά.

«Είναι ένα αξιαγάπητο ζευγάρι, πολύ ευγενικό. Αυτό που συνέβη όμως με τον γιο τους ήταν μια καταστροφή. Τον πήραν μωρό και τον μεγάλωσαν σαν να ήταν δικό τους παιδί. Συχνά έμπλεκε σε καυγάδες και η κατάστασή του χειροτέρευε όσο όδευε προς την εφηβεία», είπε.

Ένας άλλος γείτονας λέει πως «η Brigitte είναι μια υπέροχη γυναίκα. Γνώριζα το αγόρι αλλά είχα χρόνια να το δω. Αν αυτά που διαβάζω αληθεύουν, θα καταστρέψουν την μητέρα του. Εκείνη και ο σύζυγός του έκαναν τα πάντα για εκείνον όταν ήταν μικρός».

Source: Daily Mail, Bild, in.gr
Ετικέτες: ΓερμανίαΜαντλίνπαιδόφιλος
Προηγούμενη Ανάρτηση

Υπηρεσία Ασύλου: Στάση εργασίας των εργαζομένων συμβασιούχων την Τετάρτη

Επόμενη Ανάρτηση

Βρυξέλλες: Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε παιδιά

Σχετικές Ειδήσεις

«Παραίτησαν» Νορβηγίδα Πρέσβειρα μετά τις αποκαλύψεις για τον Επστάιν

«Παραίτησαν» Νορβηγίδα Πρέσβειρα μετά τις αποκαλύψεις για τον Επστάιν

20 ώρες πριν

Η Μόνα Γιουλ δεν θα υπηρετήσει πλέον ως πρέσβειρα της Νορβηγίας σε Ιορδανία και Ιράκ, ενώ το Νορβηγικό Υπουργείο Εξωτερικών ερευνά τις συνδέσεις της με...

Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία ηγούνται του σχεδίου της ΕΕ για τη δημιουργία αποθεμάτων κρίσιμων ορυκτών

Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία ηγούνται του σχεδίου της ΕΕ για τη δημιουργία αποθεμάτων κρίσιμων ορυκτών

20 ώρες πριν

Η Ευρωπαϊκή Ένωση προωθεί σχέδια δημιουργίας αποθεμάτων κρίσιμων ορυκτών, με την Ιταλία, τη Γαλλία και τη Γερμανία να αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικούς...

Καβάλα: Εξιχνίαση ληστείας και δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων

Αλβανία: Είκοσι συλλήψεις στο πλαίσιο της έρευνας για την διακίνηση επικίνδυνων αποβλήτων

20 ώρες πριν

Η αλβανική αστυνομία ανακοίνωσε την σύλληψη 20 ατόμων στο πλαίσιο της έρευνας που πραγματοποιείται εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο...

Axios: Καταρρέουν τα σχέδια για συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης

Axios: Καταρρέουν τα σχέδια για συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης

20 ώρες πριν

Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν το Ιράν την Τετάρτη (04/02) ότι δεν θα αποδεχθούν τα αιτήματα της Τεχεράνης για αλλαγή του τόπου...

Ροή Ειδήσεων

Διάκονος στην Ιερά Μητρόπολη Μεξικού ο Μιχάλης Καρλούτσος, δια χειρός του Πατριάρχη Αλεξανδρείας, Θεόδωρου Β’

Χρηματιστήριο Αθηνών: «Απογείωση» πάνω από τις 2.400 μονάδες – Νέα υψηλά 16 ετών

«Παραίτησαν» Νορβηγίδα Πρέσβειρα μετά τις αποκαλύψεις για τον Επστάιν

Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία ηγούνται του σχεδίου της ΕΕ για τη δημιουργία αποθεμάτων κρίσιμων ορυκτών

Αλβανία: Είκοσι συλλήψεις στο πλαίσιο της έρευνας για την διακίνηση επικίνδυνων αποβλήτων

Τραγωδία στη Χίο: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ» – Συγκλονίζει δύτης που ανέσυρε 12 σορούς

Axios: Καταρρέουν τα σχέδια για συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης

Γερμανία: Ενός λεπτού σιγή στους σιδηροδρόμους για τον βίαιο θάνατο του ελεγκτή

Έκρηξη στη «Βιολάντα»: «Μπουσουλώντας πήγαμε προς την έξοδο» – Συγκλονίζει νέα μαρτυρία εργαζόμενης

Αγροτικό: Συλλαλητήριο με τρακτέρ στην Αθήνα – Τι αποφάσισαν οι εκπρόσωποι της πανελλαδικής επιτροπής

  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Κοινωνία
  • Δικαιοσύνη
  • Συνεντεύξεις
  • Κόσμος
  • Media
  • Αθλητισμός

© 2020 VickyPedia.gr

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Εμφάνιση όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Κοινωνία
  • Δικαιοσύνη
  • Συνεντεύξεις
  • Κόσμος
  • Media
  • Αθλητισμός

© 2020 VickyPedia.gr

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με την περιήγηση στην ιστοσελίδα συμφωνείτε στην χρησιμοποίηση τους.