Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως για την άγρια εκτέλεση που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Χαλάνδρι, έξω από ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο, με θύμα τον Γιώργο Μοσχούρη, που ήταν καταγεγραμμένος από τις Αρχές ως ηγετικό στέλεχος της λεγόμενης Greek Mafia.
Ο γιατρός του διαγνωστικού κέντρου μιλώντας στις κάμερες για το περιστατικό, ανέφερε πως το θύμα είχε μόλις βγει από εκεί, όπου είχε πάει για εξετάσεις επειδή έκανε κάποια θεραπεία αισθητικής.
«Από κάτω από το γραφείο μου δηλαδή στην είσοδο του κέντρου συνέβη. Δεν μπορούσαμε να δούμε τίποτα γιατί είναι αδιαφανή τα παράθυρα, απλώς ακούσαμε τους θορύβους, μετά είδαμε από το τζάμι κάτω το πτώμα. Ήταν ένας μεσήλικας μέσα στα αίματα. Από ότι μου είπαν τα κορίτσια της γραμματείας έβγαινε από εξετάσεις που είχε κάνει εδώ στο διαγνωστικό κέντρο. Νομίζω έκανε κάποια θεραπεία αισθητικής. Δεν τον είχα δει εγώ να βγαίνει δεν ξέρω ακριβώς», είπε αρχικά ο γιατρός.
Για το πώς έφτασαν οι σφαίρες στην απέναντι μεριά ανέφερε πως: «Απ’ ότι συζήτησα και με τους άλλους, υποθέτουμε ότι μπορεί να πυροβόλησε κι αυτός εναντίον αυτών που τον πυροβολούσαν. Μου είπαν ότι βρήκαν ένα όπλο δίπλα του. Αυτά ξέρω δεν ξέρω πάρα πολλά. Οι κοπέλες που ήταν μέσα τρόμαξαν».
Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Μοσχούρης, ήταν γνωστός στη νύχτα με το παρατσούκλι «Θαμνάκιας» και είχε μόλις βγει από το ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε όχημα τον πλησίασαν και τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ.
Πηγή: protothema.gr