Ψευδή χαρακτήρισε τον ισχυρισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ενημερώθηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί για την υπογραφή συμφωνίας με την Τουρκία.
«Επιμένουμε να δοθεί το κείμενο στα πολιτικά κόμματα. Για να γνωρίζουμε το πραγματικό περιεχόμενό της. Γιατί άραγε το κρύβει;», επισημαίνει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ για τη συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.
Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής έχει ως εξής:
“Ο κ. Μητσοτάκης είπε σήμερα για ακόμη μια φορά ψέματα, σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα. Καμία ενημέρωση δεν μας έγινε για την υπογραφή συμφωνίας με την Τουρκία.
Επιμένουμε να δοθεί το κείμενο στα πολιτικά κόμματα. Για να γνωρίζουμε το πραγματικό περιεχόμενό της. Γιατί άραγε το κρύβει;
Όσο για το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, είναι αναγκαίο για να διαμορφώσει την εθνική στρατηγική και το αρραγές εθνικό μέτωπο. Όχι για να επικυρώσει τα τετελεσμένα του κ. Μητσοτάκη. Δεν έχει και δεν μπορεί να έχει λευκή επιταγή.
Ο κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε ακόμη μια μεγάλη επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα. Στο 8ωρο και στις συνδικαλιστικές ελευθερίες. Θα μας βρει δυναμικά απέναντι. Με αυτές τις πολιτικές η εθνική αυτοπεποίθηση δεν δημιουργείται, υπονομεύεται.
Όσο για την αναστολή της εισφοράς αλληλεγγύης το 2021, πρέπει να ισχύσει για όλους. Γιατί οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι στο δημόσιο έχουν ήδη υποστεί πολύ μεγάλες περικοπές στα χρόνια της κρίσης.
Προσθέτει ότι «για το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, είναι αναγκαίο για να διαμορφώσει την εθνική στρατηγική και το αρραγές εθνικό μέτωπο. Όχι για να επικυρώσει τα τετελεσμένα του κ. Μητσοτάκη. Δεν έχει και δεν μπορεί να έχει λευκή επιταγή».
Το Κίνημα Αλλαγής επέκρινε ακόμη τον πρωθυπουργό πως προανήγγειλε ακόμη μια μεγάλη επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα, στο 8ωρο και στις συνδικαλιστικές ελευθερίες, δηλώνοντας πως θα είναι αντίθετο «με αυτές τις πολιτικές η εθνική αυτοπεποίθηση δεν δημιουργείται, υπονομεύεται. Όσο για την αναστολή της εισφοράς αλληλεγγύης το 2021, πρέπει να ισχύσει γι’ όλους. Γιατί οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι στο δημόσιο έχουν ήδη υποστεί πολύ μεγάλες περικοπές στα χρόνια της κρίσης”.
Νέοι απίστευτοι διάλογοι για τα «όργια» στον ΟΠΕΚΕΠΕ – «Να γ@μ@@εί ο υπουργός, με βάνει να κάνω μήνυση στην Τυχεροπούλου»
Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα εξοργιστικά στοιχεία που αποκαλύπτουν την πραγματική έκταση της σήψης στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Οι νέοι διάλογοι που βλέπουν το...