Ένας Βρετανός δημοσιογράφος εντοπίστηκε από τις ελληνικές αρχές να κινείται σε σημεία του ποταμού στο νότιο Έβρο και προσήχθη στο αστυνομικό Τμήμα Φερών.
Ο δημοσιογράφος εντοπίστηκε από αστυνομικές δυνάμεις να κινείται στην περιοχή του Πόρου στις Φέρες επικαλούμενος λόγους ρεπορτάζ καθώς τις τελευταίες ημέρες η συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς θα αφεθεί ελεύθερος καθώς δεν υπάρχει κατηγορία για παράνομη είσοδο σε στρατιωτική ζώνη.
Να σημειωθεί ότι η φωτογραφία που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Sun ως το σημείο ελληνικού εδάφους που έχουν εισέλθει Τούρκοι στρατιώτες, δεν έχει καμιά σχέση με την επίμαχη έκταση στην περιοχή Μελισσοκομείο στο νότιο Έβρο.
Πάτρα: Η στιγμή που η 16χρονη Λόρα φτάνει στου Ζωγράφου
Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 16χρονης η οποία αγνοείται από την Πάτρα από τις 8 Ιανουάριου. Η ώρα...




