Συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του οδηγού του θωρακισμένου αυτοκινήτου, ο οποίος έγινε στόχος επίθεσης το βράδυ της Παρασκευής στα Άνω Λιόσια, «βλέπουν» οι αρχές για το μαφιόζικο χτύπημα και ψάχνουν τις υπόγειες διασυνδέσεις στην Greek Mafia για να συγκεντρώσουν όλα τα στοιχεία του παζλ.about:blank
Το ΕΡΤΝews εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης.
Στο οπτικό υλικό φαίνεται ο συνεπιβάτης της μηχανής που γαζώνει το πίσω τζάμι του οχήματος, αλλά οι σφαίρες εξοστρακίζονται.
Οι δράστες παρακολουθούσαν τις κινήσεις του θύματος και την στιγμή που έφυγε από το βενζινάδικό του στην οδό Οδυσσέα Ελύτη, τον ακολούθησαν και ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας άδειασε τη γεμιστήρα από το Καλάσνικοφ στο θηριώδες τζιπ.
Οι σφαίρες δεν πέρασαν στο εσωτερικό του θωρακισμένου οχήματος, καθώς όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει.
Ο 42χρονος οδηγός, κράτησε την ψυχραιμία του, και προσπάθησε να εμβολίσει την μοτοσικλέτα για να ρίξει στο έδαφος τους αναβάτες, αλλά δεν τα κατάφερε.
Τα πρώτα λόγια του 42χρονου
Όταν απομακρύνθηκαν οι δράστες, ο επιχειρηματίας πήγε σε έτερο βενζινάδικο ιδιοκτησίας του στη Μεταμόρφωση και τηλεφώνησε πρώτα στο Τμήμα Εκβιαστών και στη συνέχεια στην Άμεση Δράση.
Τα πρώτα λόγια του θύματος: «Δέχτηκα ένοπλη επίθεση από δύο άτομα. Γάζωσαν το αυτοκίνητό μου, την στιγμή που έφευγα από την βενζινάδικό μου στα Άνω – Λιόσια. Δεν με τραυμάτισαν, τώρα είμαι στη Μεταμόρφωση και θα μεταβώ στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας, που είναι το πιο κοντινό».
Όμως δεν πήγε ποτέ στο Αστυνομικό Τμήμα και δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο.
Μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα μίλησε με αξιωματικό της Ασφάλειας, και του περιέγραψε την σκηνή της επίθεσης, ενώ υποστήριξε πως δεν γνωρίζει από του προήλθε αυτό το ένοπλο χτύπημα, καθώς δεν είχε με κάποιον διαφορές αλλά ούτε είχε δεχτεί απειλές.
Και σήμερα κλιμάκιο του Τμήματος Εκβιαστών, ερευνά το σημείο της ένοπλης επίθεσης και αναζητά οπτικό υλικό που να έχει καταγράψει τους ένοπλους κακοποιούς.

Το ποινικό παρελθόν του
Ο 42χρονος επιχειρηματίας, με το ψευδώνυμο «Μπόντι Μπίλντερ» είχε κατηγορηθεί αλλά είχε αθωωθεί για τις δολοφονίες του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και του μποξέρ Χάρη Κοντογιώργη στο Γαλάτσι.
Στις φυλακές Κορυδαλλού που κρατούνταν, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε χτυπήσει πρωτοκλασάτο στέλεχος της «Greek Mafia» μετά από εντολή του «Έντικ» του αρχηγού της ρωσόφωνης μαφίας των τσιγαράδων.
Στο παρελθόν ήταν στην ίδια ομάδα, με τον «Θαμνάκια» που έπεσε νεκρός τον περασμένο μήνα στο Χαλάνδρι, αλλά διαταράχτηκαν οι σχέσεις τους και ο 42χρονος συνεργάστηκε με τους ομογενείς τσιγαράδες, που σκότωσαν τέσσερα άτομα της εγχώριας μαφίας.
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν αν η ένοπλη επίθεση που δέχτηκε σχετίζεται με την δολοφονία του«Θαμνάκια» ή τον ξυλοδαρμό στις φυλακές, του βαρυποινίτη κακοποιού.

«Φοβηθήκαμε πολύ και αρχίσαμε να τρέχουμε»
«Περπατούσαμε στον δρόμο και ξαφνικά ακούσαμε πυροβολισμούς. Είδαμε μια μηχανή με δύο άτομα να πυροβολεί σε ένα αυτοκίνητο πολλές φορές. Φοβηθήκαμε πολύ και αρχίσαμε να τρέχουμε. Ήταν τρομακτικό» δήλωσε μια 14χρονη κοπέλα στο τοπικό μέσο Δυτική Όχθη η οποία βάδιζε αμέριμνη στο δρόμο με τρία ακόμα ανήλικα κορίτσια και αγόρια, όταν συνέβη το περιστατικό.

Πηγή: real.gr