Στη σύλληψη μιας 34χρονης οδηγού, η οποία πιάστηκε μεθυσμένη δύο φορές το ίδιο βράδυ, προχώρησε η αστυνομία μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην Αττική Οδό.
Συγκεκριμένα, η 34χρονη γυναίκα που συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και θα οδηγηθεί στον Eισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, είχε εντοπιστεί μεθυσμένη σε δύο ελέγχους της αστυνομίας.
Ο πρώτος έλεγχος έγινε στο κέντρο της Αθήνας, όταν το αλκοτέστ έδειξε ότι είχε υπερβεί το επιτρεπόμενο όριο και της βεβαιώθηκε παράβαση. Το αυτοκίνητο οδήγησε οικείο της πρόσωπο και αποχώρησε.
Λίγη ώρα μετά η γυναίκα πήρε τα κλειδιά του οχήματος, αλλά έπεσε σε δεύτερο έλεγχο στην Αττική Οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης όπου διαπιστώθηκε εκ νέου ότι ήταν μεθυσμένη.
Η 34χρονη, αρνήθηκε να δώσει τα έγγραφα που της ζητήθηκαν και έβαλε μπροστά τη μηχανή του αυτοκινήτου επιχειρώντας να διαφύγει.
Μετά από καταδίωξη 11 χιλιομέτρων οι αστυνομικοί κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν και να τη συλλάβουν.
Πηγή: real.gr