Το τροχαίο έλαβε χώρα στο σημείο της αερογέφυρας του Μπράλου, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκε σφοδρά με μηχανή τύπου σκούτερ.
Ο αναβάτης, αλλοδαπός άνδρας ηλικίας περίπου 60 ετών, τραυματίστηκε και χρειάστηκε η διακομιδή του στο ΓΝ Λαμίας. Στο σημείο έσπευσε αρχικά ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και λίγο αργότερα ακολούθησε και δεύτερο ασθενοφόρο, με συνοδεία γιατρού, λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
Σημαντικές ήταν οι υλικές ζημιές που υπέστη η μηχανή -όπως βλέπετε και στις εικόνες- από τη σφοδρή σύγκρουση. Το έτερο όχημα δεν υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές ενώ δεν τραυματίστηκε ο επιβαίνων.
Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Λαμίας.
Πηγή: real.gr