Εκτακτη ευρωπαϊκή σύνοδος κορυφής των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων των 27 χωρών μελών της ΕΕ θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Ιουλίου με στόχο την επίτευξη συμφωνίας επί του σχεδίου ανάκαμψης της ευρωπαϊκής οικονομίας, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.
Θα είναι η πρώτη σύνοδος κορυφής που διεξάγεται από την αρχή της πανδημίας, τον Μάρτιο, με τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων.
Μία ευρωπαϊκή σύνοδος κορυφής μέσω τηλεδιάσκεψης την περασμένη εβδομάδα έδωσε την ευκαιρία να εκτεθούν οι διαφορές των απόψεων των ευρωπαίων ηγετών για το σχέδιο οικονομικής ανάκαμψης. Ο στόχος είναι η υιοθέτησή του μέχρι το τέλος του Ιουλίου.
Θεανώ Φωτίου: Έφυγε από τη ζωή ο γιος της σε ηλικία 48 ετών
Πένθος για τη βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Θεανώ Φωτίου, καθώς πέθανε ο γιος της, σε ηλικία 48 ετών. Σύμφωνα με...




