Συναγερμός σήμανε στις αρχές για περιστατικό στον Κεραμεικό, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας ηλικίας 44 ετών έπεσε στο κενό από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας.
Οι συνθήκες του περιστατικού, το οποίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 5:30 το απόγευμα κοντά στη συμβολή της οδού Πλαταιών με την Αγησιλάου, παραμένουν -μέχρι στιγμής- αδιευκρίνιστες.
«Προσγειώθηκε» σε πλάτωμα στον πρώτο όροφο
Ο 44χρονος φέρεται να «προσγειώθηκε» σε πλάτωμα στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, το οποίο δεν είναι προσβάσιμο, με αποτέλεσμα να κληθεί επί τόπου η Πυροσβεστική για να επέμβει.
Με τη χρήση ειδικού γερανοφόρου οχήματος, οι πυροσβέστες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν, με διασώστες του ΕΚΑΒ να τον παραλαμβάνουν για να τον μεταφέρουν με ασθενοφόρο στον «Ευαγγελισμό».
Ατύχημα
Στο σημείο, πέρα από τα τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, έσπευσε, επίσης, μοτοσικλετιστής διασώστης, καθώς και αστυνομικοί, οι οποίοι διέκοψαν προσωρινά την κυκλοφορία των οχημάτων.
Βάσει των καταθέσεων που λαμβάνουν για το συμβάν οι ένστολοι, προκύπτει ότι πρόκειται για ατύχημα.
Πηγή: newsbreak.gr




