Μήνυμα κατά του ρατσισμού έστειλαν πριν την έναρξη του ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο οι παίκτες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.
Συμμετέχοντας στο παγκόσμιο κύμα διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, πριν τη σέντρα του ντέρμπι στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, οι παίκτες και των δύο ομάδων γονάτισαν στο κέντρο του γηπέδου στέλνοντας το μήνυμα: «Καμία ανοχή απέναντι στον ρατσισμό». Νωρίτερα είχε τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της πανδημίας στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον πλανήτη.
Να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έκαναν αρχικά την εμφάνισή τους φορώντας τη συλλεκτική φανέλα #wefightcovid και τον αριθμό 21. Οι σκέψεις που υπήρχαν όμως να χρησιμοποιηθεί η συγκεκριμένη φανέλα ως επίσημη, δεν τελεσφόρησαν κι έτσι αγωνίστηκαν με τις συνήθεις της σεζόν.
Υπέγραψε ο Ναν: «Οπαδοί του Παναθηναϊκού, προετοιμαστείτε για ακόμη περισσότερη μαγεία»
O μάνατζερ του Κέντρικ Ναν, έκανε ένα story, το οποίο το ανέβασε με την σειρά του και ο Ναν, με...