Μια προσχεδιασμένη συνάντηση μεταξύ νεαρών εξελίχθηκε σε εκτεταμένη ανταλλαγή πυροβολισμών το πρωί της Δευτέρας σε πάρκο της Βόρειας Καρολίνας, με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σύμφωνα με τις αρχές.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10 π.μ. στο πάρκο Λέινμπαχ, κοντά στο Γυμνάσιο Τζέφερσον, όπως γνωστοποίησε η αστυνομία του Ουίνστον-Σέιλεμ μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν αρκετά άτομα, ενώ δύο εξ αυτών υπέκυψαν στα τραύματά τους, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Ερευνών της Πολιτείας της Βόρειας Καρολίνας.
Ο αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας, Τζέισον Σουέιμ, δήλωσε ότι δύο ανήλικοι είχαν κανονίσει να συναντηθούν στο πάρκο για να λύσουν τις διαφορές τους με συμπλοκή. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ένα όπλο πυροδοτήθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολλοί παρευρισκόμενοι. Όπως ανέφερε, οι αρχές έχουν ήδη εντοπίσει αρκετά άτομα που συνδέονται με το συμβάν, ωστόσο διερευνάται ακόμη ο ακριβής ρόλος τους, δηλαδή αν πρόκειται για υπόπτους, θύματα ή μάρτυρες.
Παράλληλα, διευκρίνισε ότι τα κοντινά σχολεία δεν διατρέχουν κίνδυνο και ότι οι γονείς των μαθητών του Γυμνασίου Τζέφερσον μπορούν να παραλάβουν τα παιδιά τους με ασφάλεια.
Το συμβάν έλαβε χώρα σε πάρκο που βρίσκεται σε προαστιακή, κατοικημένη περιοχή στα βορειοδυτικά του κέντρου του Ουίνστον-Σέιλεμ, μιας πόλης με πληθυσμό περίπου 250.000 κατοίκων.
Πηγή: real.gr




